Artikelen

Review 50liefde.nl wat zijn de ervaringen?

50liefde.nl een grote datingwebsite die zich richt op het vinden van een relatie, en dit vooral voor de oudere is het een ideale plek om een leuke date te score. Wij hebben als vergelijken natuurlijk meteen even bekeken wat kost het en werkt het ook wel echt?

Hoe werkt 50liefde.nl?

50liefde.nl is een datingsite waarbij je al lekker snel een leuke relatie kunt vinden, het is hier ook zeker mogelijk om snel de liefde van je leven tegen te komen en echt te genieten met elkaar. Omdat er veel mensen boven de 50+ alleen en eenzaam zijn is 50liefde.nl begonnen met het aanbieden van hun diensten. Duizenden mensen die zich dagelijks aanmelden om het geluk te vinden op de website, en omdat dit niet met credits maar vaste abonnementen werkt is het voor vele mensen ook een fijne manier om iemand te vinden.

Wat zijn de kosten van 50liefde.nl

Een betaald Premium abonnement kost zo te zien 14.99 per maand bij een jaarabonnement. 179,88 euro per jaar dus. Een abo voor 1 maand bestaat niet bij . Wel kun je voor 3 maanden (a 24.99 per maand) of 6 maanden ( a 19.99 per maand) een betaald abonnement afsluiten. Hier vind je meer info over de kosten van 50plus dating. Let op: kosten van datingsites kunnen altijd wijzigen, check altijd de actuele kosten zelf op de website in kwestie.

Onze ervaring met 50liefde.nl

Wij lezen steeds meer klachten over de website en dat vooral omtrent de incasso zaken die niet helemaal pluis zouden zijn. We hebben dan ook ons lidmaatschap gestopt en gezien hoe dit verloopt, wij kregen meteen netjes een bevestiging mail en alles was al snel geregeld. Zorg dus altijd dat je contact opneemt met het bedrijf voor de incasso echt zal stoppen!

Conclusie is 50liefde.nl betrouwbaar?

50liefde.nl is door ons zeker als betrouwbaar gezien en wij vinden het ook een super leuke website die goed werkt voor de 50+ mensen, je moet gewoon een goede profiel maken en echt duidelijk aangeven wat je wilt en zoekt.

Kan je niet wachten? Schrijf je dan nu meteen in!

adminReview 50liefde.nl wat zijn de ervaringen?

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *