Artikelen

Match4Me

Match4me – Kosten, Review en Ervaringen

Ga Naar Datingsite Match4Me→

Dating en Social Media

Deze datingwebsite vind het blijven vernieuwen en meegaan met de tijd heel belangrijk. Nadat je je gratis hebt ingeschreven krijg je de mogelijkheid om een eigen blog aan te maken. Op deze manier kun je jezelf goed in de spotlight zetten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van Twitter. Kortom Match4me is een datingsite die blijft meegaan met de moderne tijd.

Gebruiksvriendelijke datingsite

Gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Match4me ontving een prijs voor de beste helpdesk! Heb je een vraag, stel deze dan via de mail. Elke mail zal persoonlijk worden beantwoordt. Deze relatiewebsite vindt het belangrijk om jouw persoonlijke gegevens goed te beschermen. Anonimiteit is een recht. Jij bepaalt welke persoonsgegevens zichtbaar zijn voor andere leden. Alle ingevoerde gegevens worden van iedereen gecontroleerd. Mocht een profiel niet met de vooropgestelde regels overeenkomen, dan kan Match4me een profiel afkeuren. Hierdoor weet jij zeker dat je met iemand te maken hebt met goede intenties.

Aanmelden en verder

Je aanmelden is geheel gratis! Je kunt net zo lang kosteloos lid blijven als je zelf wil. Bij het aanmelden volg je een simpel stappen plan. Dit stappenplan bestaat uit zeven onderdelen. Let goed op dat je dit serieus en zo veel mogelijk invult. Het goed invullen van je profiel zal de kans op een ideale date zeer verhogen!

Een tip die we je mee willen geven is het plaatsen van een goede foto. Mensen zijn sneller geneigd om een profiel met foto te bezoeken.

Nadat je alle zeven stappen hebt doorlopen moet je je profiel bevestigen. Dit doe je door naar je eigen mailbox te gaan en op de link te klikken die Match4me je heeft verzonden. Hierna kun je aan de slag met het zoeken naar een geschikte kandidaat. Je doet dit door via het zoekmenu te zoeken naar mensen met de door jouw opgegeven eigenschappen.

Geschikt voor alle platformen

Match4me is nu ook geschikt voor je tablet en smartphone. De datingsite is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik zodat jij overal kunt online daten.

Match4me kosten abonnement

1 maand

€ 17,50

  • Full membership

3 maanden

€11,67 p.m.

  • Full membership

6 maanden

€10,00 p.m.

  • Full membership

Gratis

€0,-

  • Gratis membership

Gratis

Het goedkoopste Match4me abonnement kost €7,50 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Match4me kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Match4me. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Match4me actie en korting

Momenteel geen acties of kortingen

Meer acties en kortingen

Kijk voor alle kortingen op onze speciale pagina.

Meer over Match4me.nl

Match4me account opzeggen en verwijderen

Match4Me Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Match4Me. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Match4me? Geef hieronder jouw reactie!
Ga Naar Datingsite Match4Me→

adminMatch4Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *